Ydelser

ikon_klode_sh2

digium tilbyder mange typer af ydelser til både offentlige og private virksomheder – store som små.

Vi har stor erfaring med optimering, effektivisering og digitalisering af arbejdsgange samt forretningskritiske udfordringer.

Vi sætter en stor ære i at være på forkant med udviklingen. Derfor bruger vi mange ressourcer på at udvikle løsninger baseret på de nyeste teknologier og på at sikre en effektiv integration mellem vores og kundernes løsninger.

Vi har stor kompetence indenfor .NET, PHP, Microsoft SharePoint og Apps udvikling.

Fælles for vores løsninger er, at de altid tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Cloud – Har du brug for tilgængelighed af bla. forretningens dokumenter og ønsker du en løsning der er tilpasset dit unikke behov? Vi leverer bla. standardcloud løsninger og specialudviklede kundespecifikke løsninger.

Digital-rådgivning – Vi er din digitale-partner, hvis du vil sikre dig den bedst mulige IT-løsning og support. Vi tilbyder samtidig totalløsninger, hvilket betyder, at vi følger din IT-løsning fra første rådgivningsmøde til implementering og support.

IT-infrastruktur – Hvis IT-drift ikke er dit speciale, kan det ofte være en god investering at outsource det. Med outsourcing får du en forudsigelig økonomi, så du kan fokusere på kerneforretningen.

Lej en IT-løsning – Når du lejer en IT-løsning hos os, lejer du plads og software, uden at skulle investere og vedligeholde servere. Du er dermed sikret, at dit regnskabssystem altid er opdateret og kørende.

Forretningsrådgivning – Vi hjælper dig med at indfri dine forretningsmål og succeskriterier med vores forretningsrådgivning – herunder at kortlægge vejen til optimering og effektivisering af arbejdsgange samt forretningskritiske udfordringer og behov.

Kommunikation – Vi tilbyder rådgivning og ydelser inden for al kommunikation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *